Uw monteur voor installaties, verwarming en sanitair uit Hensbroek!
Uw monteur voor installaties, verwarming en sanitair uit Hensbroek!

Werkzaamheden

Munster Installatie Techniek: uw professionele monteur in Noord-Holland voor al uw installatie, verwarming, sanitair en loodgieter werkzaamheden. Wat kan ik voor u betekenen?


Sanitair
Van het vervangen van het binnenwerk van een lekkende kraan, tot aan het realiseren van een gehele nieuwe badkamer en toilet. Alles is mogelijk en wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.


Gas en Water
Loodgieter werkzaamheden: van het verplaatsen van leidingen, tot aan het vervangen van een gehele gasinstallatie. Alles wordt uitgevoerd volgens de wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften.


Verwarming
Alles op het gebied van radiatoren, luchtverwarming en vloerverwarming. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor het vervangen van uw CV-ketel. Ik kan alle merken leveren en u van een goed advies voorzien.


Dakwerkzaamheden
Reparatie van de bestaande dakbedekking of het aanbrengen van nieuwe bedekking op het dak van bijvoorbeeld uw uitbouw of garage. Heeft u last van lekkage? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ik voer gronding onderzoek uit en breng een eerlijk advies uit over de kwaliteit van uw dak en de te nemen maatregelen. Daarnaast kunt u ook voor zinkwerk bij mij terecht.


Duurzame Technieken
Ik volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijke technieken en kostenbesparende oplossingen op de voet. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een pompschakelaar op uw verdeler en slimme thermostaten, kostenbesparend en comfortverhogend. Ook voor het plaatsen van zonneboilers en zonnepanelen op het dak van een woning of garage kunt u bij mij terecht.


Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.